Uw haar verdient de aandacht van Donna Kapper

Een goede verzorging van je haar is heel belangrijk. Daar weten ze bij Donna Kapper in Oirschot alles van. Bettie Metzemaekers en haar team werken dan ook met de beste en bovendien – natuurlijke – producten. Zo stapt iedereen (mannen, vrouwen, kinderen) altijd goed gekapt en met gezond haar weer naar buiten na een bezoekje aan Donna Kapper.

Bettie Metzemaekers zit al 25 jaar met haar kapsalon in Oirschot. De zaak aan Torenstraat ligt vlakbij de Markt en kijk uit op de kerk. Een prachtige plek voor een kapsalon, vindt ook Bettie: “Mensen mooi maken is hartstikke leuk om te doen. Wij werken met producten van Kevin Murphy. Die zijn gemaakt op natuurlijke basis en vrij van parabenen en ammoniak.”

Extensions

Bij Donna Kapper kun je voor terecht voor een regulier knipbeurt maar zeker ook voor de meest creatieve kapsels. Bettie vertelt: “Daarnaast hebben we ook hele makkelijke en niet dure methode voor het inbrengen van hairextensions. Dat is naast het veren én aanbrengen van highligts een groot succes. Opsteken doen we trouwens ook. Daarnaast verzorgen we indien gewenst ook het aanbrengen van make-up het topmerk XIP.”

Haarverzorging

De sfeer bij Donna Kapper is gemoedelijk en dat spreekt veel mensen aan. De trends van het moment zijn het aanbrengen van mooie warme kleuren en pasteltinten en ook het creëren van een natuurlik valling van het haar.

Bettie daarover: “Mooi uitgewerkt. Goede haarverzorging is heel belangrijk. Wij hebben daar de juiste producten voor. En is je haar toch beschadigd, kom dan naar Donna Kapper want wij hebben altijd een oplossing om het weer gezond te maken.”