Uw haar verdient de aandacht van Donna Kapper

Een goede verzorging van je haar is heel belangrijk. Daar weten ze bij Donna Kapper in Oirschot alles van. Bettie Metzemaekers en haar team werken dan ook met de beste en bovendien – natuurlijke – producten. Zo stapt iedereen (mannen, vrouwen, kinderen) altijd goed gekapt en met gezond haar weer naar buiten na een bezoekje aan Donna Kapper.

Bettie Metzemaekers zit al 25 jaar met haar kapsalon in Oirschot. De zaak aan Torenstraat ligt vlakbij de Markt en kijk uit op de kerk. Een prachtige plek voor een kapsalon, vindt ook Bettie: “Mensen mooi maken is hartstikke leuk om te doen. Wij werken met producten van Kevin Murphy. Die zijn gemaakt op natuurlijke basis en vrij van parabenen en ammoniak.”

Extensions

Bij Donna Kapper kun je voor terecht voor een regulier knipbeurt maar zeker ook voor de meest creatieve kapsels. Bettie vertelt: “Daarnaast hebben we ook hele makkelijke en niet dure methode voor het inbrengen van hairextensions. Dat is naast het veren én aanbrengen van highligts een groot succes. Opsteken doen we trouwens ook. Daarnaast verzorgen we indien gewenst ook het aanbrengen van make-up het topmerk XIP.”

Haarverzorging

De sfeer bij Donna Kapper is gemoedelijk en dat spreekt veel mensen aan. De trends van het moment zijn het aanbrengen van mooie warme kleuren en pasteltinten en ook het creëren van een natuurlik valling van het haar.

Bettie daarover: “Mooi uitgewerkt. Goede haarverzorging is heel belangrijk. Wij hebben daar de juiste producten voor. En is je haar toch beschadigd, kom dan naar Donna Kapper want wij hebben altijd een oplossing om het weer gezond te maken.”

KEVIN.MURPHY

Bij Donnakapper knippen we mannen, vrouwen en kinderen en krijgen al onze aandacht.

Dat wil zeggen uw haar krijgt de aandacht die het verdient. Als het aan ons ligt, kan uw haar altijd mooier vallen. Maar hoe dan ook: Het gaat om u, uw eigenheid, uw identiteit. U bent van harte welkom! Ook mensen met probleemhaar.

KEVIN.MURPHY

Of je nu krullen of kort haar hebt. Of je nu een matte finish of glans wil. Of je nu vrouw of man bent. Kevin Murphy biedt producten voor elke haartype.

Bekijk hier Kevin Murphy producten

Missie

K.MEN

Laten wij nu net aantal producten hebben speciaal voor men’s hair! Begin bij een goede basis en was je haar altijd met een shampoo en een conditioner. Wil jij je haar extra verzorging geven, maak dan je daily refreshing routine compleet met een treatment. Voeg voor de finishing touch een van onze styling waxes of crèmes toe en je perfect hair day never ends.

Bekijk hier Kevin Murphy producten

Wij knippen geen standaard hippe kapsels omdat ze toevallig hip zijn.

Wij kijken naar u als persoon. Want alleen als uw haar lekker valt en uw kapsel past bij uw gezicht en persoon, pas dan zit u lekker in uw vel. En dat is ons persoonlijke doel! Daarom kijken wij bij Donna Kapper altijd naar het type haar, de vorm van uw gezicht en de kwaliteit van het haar.

Kwaliteit van het haar zijn vele nieuwe ontwikkelingen voor alle haartypes. Voor meer informatie bel ons gerust op 0499 57 7657.

Alle fotografie en beeldmateriaal* zijn door Betty Metzemaekers en haar team gerealiseerd.
*buiten de foto’s van kevin.murphy en whitevalley